Teraskompanjon on vuonna 1993 perustettu yhtiö, joka pystyy pitkän kokemuksensa ansiosta auttamaan asiakkaita eri liiketoiminta-alueilla tarjoamalla terästuotteita ja teollisuusmalleja.
Emoyhtiön rinnalle tarvittiin yhtiöta joka hoitaisi ja johtaisi teräsrakenteiden ja metallituotteiden asennuksen. Tätä tarkoitusta varten  perustettiin vuonna 2000 Helsingin Teräslinja.

Vuosien varrella hankitut taidot mahdollistavat meitä tarjoamaan palvelua mikä huomio kunkin asiakkaan ainutlaatuisuuden.

Missio

Tarjota kokonaisvaltaista palvelua

Meidän missio on tarjota asiakkaalle teräsrakenteita ja metallituotteita kokonaisvaltaisena palveluna, asennettuna sovituksi määräajaksi ja kilpailukykyiseen hintaan. Teemme ideoistasi totta!
Visio

Olla Pohjoismaiden paras metallialan yritys
Haluamme tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ammattitaitoisimpia ratkaisuja teräsrakenteiden ja metallituotteiden tuotannossa sekä olla muutosten eturintamassa teollisuusmaalien myynnissä vuoteen 2021 mennessä.Laatusertifikaatti

Teraskompanjonilla on ISO 9001:2015 laatusertifikaatti joka on todettu päteväksi Lloyd´s Register Quality Assurance Limited kautta (sertifikaatti nr. 76159 voimassa 29.08.2019 asti)


Historia

Yhtiö perustettiin 1993 suomalaisen konsernin Uptime Group Oy:n tytäryhtiönä.

Silloinen toiminimi oli Uptime Eesti AS. Tytäryhtiö valmisti emoyhtiölle konepajatuotteita.

Uptime Eesti AS muuttui Teraskompanjoniksi 1996, jolloin tytäryhtiön johdolle annettiin mahdollisuus ostaa tytäryhtiö. Nykyisin Teraskompanjon on konserni, jonne kuuluu tytäryhtiöitä Suomesta ja Virosta.

Teraskompanjon on ollut luotettava yhteistyökumppani monelle suomalaiselle yhtiölle. Vuosien varrella asiakkaitamme ovat olleet monet merkittävät yhtiöt:  ABB, YIT, Skanska, Peab, L&T, Wärtsilä ja Metso.

Jos tarvitsette teräsrakenteita, metallitöitä, metallituotteita, teollisuusmaaleja tai asennusta, kysykää meiltä tarjousta ja löydätte Teraskompanjonista erinomaisen ja luotettavan yhteistyökumppanin!